Achter deze fraaie gevel gaat een bijzondere en ruime stadswoning schuil gelegen midden in het middeleeuwse centrum van Amersfoort. Het pand aan de Zuidsingel bestaat uit twee woonlagen, werkelijk alles is afgelopen maanden aangepakt en volledig gerenoveerd. De locatie is echt ideaal, alles wat je maar kan bedenken is op loopafstand aanwezig. Direct om de hoek een terrasje pakken of naar het Lieve Vrouwetheater. Een taartje eten bij Buuf in de serre of een wijntje bij Zuster Margaux in de oude kloostertuin….. het kan allemaal.

Indeling
Begane grond: voordeur, berging met ruimte voor jassen schoenen en fietsen.

Eerste etage, schitterende werk/lounge kamer met uitzicht van over de gracht.
Middels twee deuren aan beide kanten van de lounge kamer kom je in de woonkeuken/kamer terecht, fraai en sfeervol afgewerkt met toegang tot het terras en open keuken voorzien inbouwapparatuur.
Tevens bevindt zich hier de toegang naar de eerste slaapkamer en toilet.

Tweede etage: riante overloop met ruimte om een heerlijke werkplek te creëren, aangrenzend moderne nieuwe badkamer en twee riante slaapkamers.
Parkeren extern te huur of via parkeerservice Amersfoort.

Algemene informatie:
– Beschikbaar per 4 januari 2021
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Huurperiode bepaalde-tijd in eerste instantie, langer bespreekbaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert, wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de naam vandaan?
Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. Oorspronkelijk Zuid-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914). Tot in de negentiende eeuw werden zowel Zuid- als Westsingel Singel of Cingel genoemd.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.