Recent opgeleverd nieuwbouwappartement op de 7e verdieping met berging en garage onder het complex. De Rondine is één van de fraaie woontorens in het moderne Hogekwartier. Vanaf het balkon op het zuiden heeft u straks een fantastisch uitzicht over het valleikanaal richting de binnenstad. Het appartement telt 3 kamers (twee slaapkamers), heeft een woonoppervlak van ca. 82 m² en een riant balkon van 9 m². De keuken en het sanitair zijn luxe en met smaak uitgezocht. De wandafwerking is strak en wit. Er is gekozen voor een lichte PVC-vloer in alle ruimtes. Daarnaast is het appartement voorzien van comfortabele vloerverwarming en -koeling, uitstekend geïsoleerd en wordt het middels een gebalanceerd ventilatiesysteem geventileerd.

De Rondine ligt nabij het zwembad Amarena en op circa 10 minuten lopen van de historische binnenstad met haar terrassen, restaurants en het theater. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Euterpeplein of Neptunusplein. Met de auto bent u snel de stad uit richting de A28.

Loopt u even mee?
Entree met ruime toegang tot alle ruimtes. De woonkamer met open luxe keuken voorzien van alle nodige apparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, koel- vriescombinatie, combi-oven met magnetronfunctie en een vaatwasser. Ruim balkon gelegen op het zuiden (ca. 9.7 m²). Het ruime appartement beschikt verder over twee slaapkamers (15 m² en 8 m²). De luxe badkamer heeft een ruime instapdouche, dubbele wastafel en een wandcloset. Separate zeer ruime toiletruimte met wandcloset. Dan is er nog een ruime berging in het appartement voor wasmachine, droger, opslag en verwarmingsinstallatie.

Parkeren, berging en tuin:
Onder het complex bevindt zich de parkeergarage in een afgesloten ruimte. Hier beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats. Op de begane grond is de eigen berging gesitueerd welke is voorzien van elektra. Handig voor bijvoorbeeld een e-bike.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de fraaie tuin rondom het complex.

Algemene informatie:
- De woning wordt met PVC vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder (gasloos), exclusief gemeentelijke belastingen;
- Contract voor warmte- / koude voorziening (Etec) op naam huurder;
- Beschikbaar per 04 januari 2021;
- Privé parkeren incl. servicekosten inbegrepen;
- Gunning eigenaar middels ontmoeting;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, in eerste instantie 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!