Ruim driekamer appartement met balkon met een totaal woonoppervlak van ca. 75 m2.
De woning beschikt over een zonnig balkon en is gelegen in de wijk Schothorst op loopafstand van winkelcentrum en fietsafstand van NS station, sportvelden en stadscentrum. Tevens is er een separate berging in de onderbouw. Nabij het appartement zijn diverse voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, openbaar vervoer, maar ook de uitvalswegen richting Utrecht en Amsterdam. NS-station Schothorst op circa 1 km afstand.

Indeling:
Entree, meterkast, kast met cv opstelling, hal, twee slaapkamers aan de voorzijde. Bergkast in de hal, tussenhal met wasmachineaansluiting, deur naar toilet met fonteintje, aparte ruimte met douchehoek en wastafel. Royale woonkamer, eenvoudige dichte keuken met deur naar balkon. Het zonnige balkon met vrij uitzicht is gelegen op het zuidwesten.

In 2019 is er een nieuwe keuken geplaatst.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
- Beschikbaar per 01 februari 2021;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!


NB: Camera Obscurastraat Titel van het in 1839 verschenen boek van Hildebrand, pseudoniem van Nicolaas Beets, 1814-1903.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.