Dit 3-kamerhoekappartement ligt op de zevende verdieping. Vanuit dit appartement heeft u werkelijk een magnifiek uitzicht over de Amersfoortse skyline! Door de unieke opzet van het gebouw heeft u maar liefst drie zichtzijdes op de omgeving en een heerlijk zonnig, balkon. Daarnaast krijgt u ook nog de beschikking over een (fietsen)berging in de onderbouw. Dit gemoderniseerde appartement ligt op een mooie locatie ten opzichte van stadscentrum, winkels, openbaar vervoer en sportclubs. 

Beneden in het complex komt u binnen via een centrale entree met brievenbussen, intercom, lift en trappenhuis. Hiernaast bevinden zich, met een aparte ingang, ook de bergruimtes. Op de zevende etage heeft u via een L-vormige hal toegang tot een royale woon-/eetkamer met vaste kast. De keuken beschikt over een vaatwasser, kookplaat. De koelkast en eventueel vriezer moeten nog aangeschaft worden. De badkamer beschikt over een bad en een badkamermeubel. Er is een separaat toilet. Het appartement heeft twee slaapkamers.

Algemene informatie:
• De woning wordt met laminaatvloer opgeleverd
• Per direct beschikbaar / in overleg
• Gunning eigenaar
• Exclusief elektra en gemeentelijke belastingen
• Voorschot stookkosten en water € 75,- per maand;
• Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden in eerste instantie
• Waarborgsom incl. servicekosten en blokverwarming.

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen, bel met ons kantoor op of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.

Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!