WIJ VRAGEN U VRIENDELIJK OM DE INKOMENSNORM EERST GOED DOOR TE LEZEN VOOR DAT U EEN BEZICHTIGING AANVRAAGT!
Deze ruime tussenwoning (ca. 125m2) gelegen in de wijk Nieuwland, deelplan de Lage Hoven, refereren door hun hoge voorgevels met strakke horizontale lijnen aan de Haagse School ontwerpen. Er zijn vier woonblokken, waarbij de hoekwoningen een iets afwijkende gevel hebben en iets naar voren liggen. Dit alles en de ruime opzet zorgen voor een prettig en gevarieerd straatbeeld.

De indeling:
Entree, hal met toilet, woonkamer (ca. 30 m2) met openslaande tuindeuren welke toegang geven tot de besloten tuin met berging. De open woonkeuken (ca. 15 m2) is aan de voorzijde van de woning gesitueerd.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers (ca. 15 m2 en 2x 10 m2) en badkamer met douchehoek, vaste wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:
Voorzolder met veel bergruimte, wma en cv-ketel opstelling, 1 slaapkamer.

De woning heeft een beetje liefde nodig, wanden en vloeren dient een huurder zelf te realiseren!

Bijzonderheden:
-Woning wordt kaal opgeleverd;
-Schuur in de tuin;
-Achterom;
- Huurovereenkomst onbepaalde tijd minimaal 12 maanden;

Algemene informatie:
- Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
- Beschikbaar per 1 februari 2021;
- Gunning eigenaar;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;

De huur- en inkomenseisen zijn als volgt:
1. MINIMAAL ÉÉN BRUTO inkomen van ca. € 3.900,= per maand, uitgaande van ÉÉN inkomen. (Het tweede inkomen mag in sommige gevallen voor de helft meetellen)
Let op de volgende beperkingen;
-Indien u een partneralimentatie moet betalen die ten koste gaat van dit bedrag (€ 3.900,- bruto) behoort huren niet tot de mogelijkheden;
-Indien u in het bezit bent van een koopwoning met bijbehorende hypotheeklasten die ten koste gaat van dit bedrag (€3.900,-) behoort huren niet tot de mogelijkheden;
-Indien u overige leningen + eventuele restschulden heeft die ten koste gaat van dit bedrag (€3.900,-) behoort huren niet tot de mogelijkheden.

2. Een vast dienstverband of een dienstverband voor bepaalde tijd met een intentieverklaring;
-Indien u zelfstandige of ZZP-er bent dient u 3 opeenvolgende jaarverslagen te overleggen, heeft u dit niet dan behoort huren niet tot de mogelijkheden.

3. Gunning van het huurcontract door de verhuurder;
4. Minimaal 1 maand borg bij vooruitbetaling of bankgarantie;
5. Minimale huurtermijn van 1 jaar;
6. Garantstelling door derden behoort niet tot de mogelijkheid.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de naam vandaag?
Parnaskruid: Ook wel parnassia, plant uit de Vlinderbloemenfamilie. Er zijn ca. 75 soorten, die voorkomen van de Canarische Eilanden tot in Midden-Azië, vooral veel in het Middellandse-Zeegebied. In Nederland komen twee soorten voor.