twee kamer appartement van Uniq Wonen gelegen aan de Leusderweg. Aan het stukje Leusderweg tussen de binnenstad en een van de authentiekste winkelstraten van Amersfoort. De Leusderweg is levendig en heeft een breed aanbod aan winkels, zowel voor de dagelijkse boodschappen als gerichte aankopen. Handig als je weinig tijd hebt, want alles zit op loopafstand. Bovendien ligt deze locatie aan de Leusderweg heel dichtbij het stadscentrum. Maar is ondanks de centrale ligging erg goed te bereiken via de Kersenbaan die nu gerealiseerd wordt, de snelwegen en vanaf de stadsring. Op loopafstand van het station, openbaar vervoer, midden in het centrum van de levendige stad Amersfoort.

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping en is een ruim 2-kamerappartement. Het appartement heeft een groot lekker licht woongedeelte met een gescheiden keuken. Het woongedeelte geeft toegang tot het balkon (ca. 5m2) waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Aan de straatzijde zijn de appartementen daar waar nodig voorzien van geluidwerende ventilatievoorzieningen. Aan de slaapkamer zit nog een bergingsruimte dat mooi gebruikt kan worden om de wasmachine en droger neer te zetten. Maar het kan bijvoorbeeld ook als kledingkast ingericht worden.
En wat ook handig is: alle wandcontactdozen worden standaard laag bij de grond aangebracht. Bovendien krijgen alle appartementen een videofoon-installatie, zodat je op afstand kunt zien voor wie je de deur open doet. Waar vind je nog zo’n compleet appartement op zo’n toplocatie?

Woningspecificaties
• Oppervlakte woning: 56 M²
• Verdieping 3
• Eigen berging (nr. 6) op de begane grond
• Geen parkeerplaats.
• De beglazing op de zuidzijde is voorzien van geluidswerend glas

Bovendien krijgen alle appartementen een videofoon-installatie, zodat je op afstand kunt zien voor wie je de deur open doet. Waar vind je nog zo’n compleet appartement op zo’n toplocatie?

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 5 februari 2021;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Geschikt voor een één- of tweepersoonshuishouden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Servicekosten: EUR 50,– per maand ( kan nog worden gewijzigd )
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand incl servicekosten;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.


Waar komt de naam vandaan?
Leusderweg loopt van Prinses Julianaplein naar Leusden (Leusderhei); via de Doornseweg naar Doorn; uiteindelijk naar Arnhem. Loopt wat hoger (t.o.v NAP) dan de Arnhemseweg. Wordt in 1388 als ‘Loesderwech’ genoemd.