Heerlijk licht 2 kamer appartement aan het water! speels ingedeeld op de eerste verdieping. Het appartement is gesitueerd in een klein complex van totaal 3 appartementen. Het is voorzien van een eigen dakterras en een fietsenberging in de onderbouw.

Het appartement is ligt in De Laak, onderdeel van Vathorst, een wijk met een groot aantal voorzieningen. Er is een breed winkel aanbod en een bus- en treinverbinding. Daarnaast is er voor de sportliefhebber een ruime keuze aan activiteiten zoals hockey, voetbal, skaten, ook is er een sportschool in de buurt.

Indeling: Entree via de centrale hal met brievenbussen en bellenplateau. Via de trap kom je op de eerste verdieping.
Eerste verdieping: Entree met garderoberuimte en de meterkast. De woonkamer is heerlijk licht en heeft vrij uitzicht. Er is een open keuken voorzien van een net keukenblok met elektrische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De slaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd. Via de openslaande terrasdeuren komt je op het terras. De badkamer is voorzien van neutraal tegelwerk. Er is een douchehoek, toilet (type wandcloset), wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.

Berging: De inpandige fietsenberging is voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 60 m²
- Hoekappartement met extra lichtinval
- terras van ca.16m2
- Berging in de onderbouw
- Beschikbaar per direct
- Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
- Gunning eigenaar
- Huurperiode minimaal 24 maanden onbepaalde-tijd
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!