WONEN NABJ DE BINNENSTAD? DAT KAN!

LET OP: DE BADKAMER EN TOILET WORDEN GEHEEL VERNIEUWD.

Beschut gelegen aan een rustige straat ligt dit kleinschalige appartementencomplex, op steenworp afstand van de stad en om de hoek van het Park Randenbroek.
Dit lichte en ruime goed onderhouden appartement met balkon over de gehele breedte is instapklaar. In 5 minuten staat u midden in de gezellige binnenstad en kunt u genieten van de middeleeuwse straatjes, en de mooie pleinen met fijne terrassen die Amersfoort rijk is. Heeft u zin in een fijne wandeling door de natuur? Om de hoek ligt Park Randenbroek welke de mogelijkheid biedt om diverse sporten te kunnen beoefenen en door de aansluiting met de bossen eindeloos te wandelen.

Indeling:

Begane grond:
Entree met brievenbussen en bellentableau.

Derde woonlaag:
Entree, hal met intercom en toilet, lichte woonkamer met laminaatvloer. Verder is er in de woonkamer een vaste kast aanwezig welke handig is voor extra bergruimte. De loopdeur biedt toegang tot het balkon welke over de gehele breedte gesitueerd is aan de achterzijde van het appartement.

De moderne keuken, welke via de hal te bereiken is, is van alle gemakken voorzien. De brede raampartij geeft een vrij uitzicht over de wijk en heeft een gezellig zicht op de binnenstad. In de hal vindt u tevens een separaat toilet en de vaste trap welke tot de slaapvertrekken en badkamer leidt.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap komt u op de overloop. Vanaf hier zijn de twee ruime slaapkamers te bereiken, ook vindt u hier de badkamer en de c.v.-kast. De badkamer wordt geheel vernieuwd en de wasmachine aansluiting komt in het C.V.-hok.
In de slaapkamer aan de achterzijde is achter de badkamer een bergruimte gerealiseerd welke nu dienst doet als kledingkast.

Algemene informatie:
- Er komt een nieuwe badkamer en nieuw toilet in de woning;
- Alle wanden worden in een neutrale kleur opgeleverd;
- Beschikbaar per 01 maart 2021;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Vergunning parkeren;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand incl. servicekosten;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!