Wonen in de mooiste en groenste wijk van Amersfoort? Het Bergkwartier is een zeer geliefde wijk onder de Amersfoorters vanwege haar ligging klasse en uitstraling. De wijk is grotendeels beschermd stadsgezicht. Op de Pieter Jelles Troelstralaan zit je midden in het groen!

Het complex ligt strategisch ten opzichte van Centraal Station, winkelcentrum De Leusderweg, de historische binnenstad, natuurgebieden en uitvalswegen.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is verrassend ruim. Het heeft een heerlijk balkon om te genieten van de avondzon en de groenrijke omgeving.

Indeling:
Centrale entree met intercom, brievenbus en trappenhuis. Eigen entree/ hal met meterkast en toegang naar ruime en zeer lichte woonkamer. Hier is voldoende ruimte voor een zithoek en een knusse eethoek. De keuken is gelegen aan de andere kant van de hal. De keuken is netjes en voorzien van voldoende kastruimte. De keuken is verder uitgerust met een gaskookplaat, koelkast en een combi-oven/magnetron en heeft een huurboiler (€12,94 per maand).

Vanuit de woonkamer is toegang tot de 2e hal waar de slaapkamers zich bevinden. De slaapkamers zijn 11m2 en 9m2. Ook de badkamer is vanaf de hal bereikbaar. De badkamer is netjes en voorzien van douche en wastafel, de toiletruimte is separaat.

Bijzonderheden:
ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 01 februari 2021;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: maximaal 12 maanden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand incl servicekosten;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!