In Randenbroek is het rustig wonen, want doorgaand verkeer kent de wijk niet. Groengordels en recreatiestroken vormen de scheiding met de andere woonwijken. Daarnaast is Randenbroek een wijk met uitstekende voorzieningen. Zoals een winkelcentrum, goed openbaar vervoer, scholen, sportvelden, horeca en een overdaad aan speelplekken. Een kindvriendelijke wijk, op een bijzonder aantrekkelijke locatie: centraal gelegen nabij uitvalswegen, tussen bossen, landgoederen en historische beken. En slechts een wandeling verwijderd van de sfeervolle Amersfoortse binnenstad. Randenbroek is van alle gemakken voorzien.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree met bellentableau, intercom en brievenbussen, van buitenaf toegankelijke berging waar je met gemak een motor in kan plaatsen.

Appartement
Tweede verdieping:
Vanaf de galerij met vernieuwd loop dek is er toegang tot het appartement. Entree, hal met toegang tot de diverse vertrekken, meterkast en inbouwkast, gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een duoblok toilet en mechanische afzuiging, keuken met de opstelling van de Nefit cv-combiketel uit 2016, slaapkamer met inbouw kast (dit is onder andere te gebruiken als een ideale thuiswerkplek) badkamer (2014) met douche en wastafel met mechanische afzuiging, grote eetkamer (12m2) met balkon op het zuiden(balkonvloer is gecoat in 2020), gezellige woonkamer van 21m2 en een royale slaapkamer aan de galerijzijde.

Aanvullende informatie:
De omgeving is in alle opzichten aantrekkelijk en zal met de uitbreiding van het park Randenbroek, op de plek van het voormalige Elisabeth Ziekenhuis, alleen nog maar beter worden. Basisscholen, uitvalswegen, openbaar vervoer en winkelcentrum ‘ Euterpeplein’ zijn allemaal in de directe omgeving te vinden. Parkeren is openbaar en kan gemakkelijk voor de deur. De gezellige binnenstad is vanaf hier op 10 minuten loopafstand.
Algemene informatie:
– Beschikbaar per direct;
– De woning wordt met aanwezige vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen op naam van de gebruiker;
– Huurperiode onbepaalde-tijd, minimaal 12 maanden;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe

Govaert Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de naam vandaan? (Franz) Joseph Haydn (Rohrau, 31 maart 1732 – Wenen, 31 mei 1809) was een Oostenrijks componist. Haydns werk wordt gerekend tot de muziek van de klassieke periode

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.