Comfortabel en compleet 2-kamer appartement, heerlijk balkon en met eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage. Ligging in het Eemkwartier op loopafstand van het NS-station, het nieuwe Eemplein en nabij de binnenstad.

Via de entree met liftinstallatie, trappenhuis en brievenbussen, bereikt u op de 1e verdieping de entree van dit appartement.

De indeling van het appartement is als volgt:
Overdekte entree, gang/hal met meterkast en toiletruimte. Woonkamer met ruim zitgedeelte met aansluitend het zonnige balkon met betegelde vloer. Open woonkeuken uitgevoerd in het crème wit compleet met kooktoestel gas, rvs design afzuigkap, vaatwasser, koelkast en veel kastruimte/lades. Aan de gang is de slaapkamer en badkamer in lichte kleurstelling met bad en wastafel. Verder een was/stook/bergruimte met aansluiting wassen/drogen, CV-ketel en mechanische ventilatie.

In de onderbouw bevindt zich de parkeerplaats en berging.

LET OP, oudere foto’s!

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer en raamdecoratie opgeleverd;
- Beschikbaar per 03 maart 2021;
- Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
- Huurperiode waarbij minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Servicekosten incl. privé parkeerplaats in de onderbouw € 50,- per maand; (verplichte afname);
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Waarborgsom 1 maand huur incl. parkeren;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.