In hartje centrum gelegen 2-KAMERAPPARTEMENT met eigen PARKEERPLAATS! Het appartement is gelegen op de begane grond en maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex gebouwd in 2007. Het ligt op een rustige locatie, achter winkelstraat De Kamp.

Woonomgeving:

Dit fijne appartement met trendy uitstraling is ideaal voor de liefhebber van wonen in de binnenstad met de bekende pleinen zoals het Onze Lieve Vrouwenplein, Hof, Groenmarkt en Appelmarkt met de vele terrassen, winkels, en horecagelegenheden als beste buur!

De drukte ontlopen kan ook, het Zocherplantsoen met de oude stadmuren en omringende gracht zijn op steenworp afstand te vinden.

De woning:

Overdekte entree met bellentableau, intercominstallatie en brievenbussen.
Achter het schuifhek (met afstandsbediening) ligt het binnenterrein met de eigen parkeerplaats en een gezamenlijke fietsenberging.

Indeling appartementengebouw:

Aan de achterzijde van het complex bevindt zich de gezamenlijke entree met de meterkast en bergkasten.

Indeling appartement:

Hal met intercominstallatie en cv-kast. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Open nette keuken welke voorzien is van apparatuur. Via de gang bereikt u de badkamer, deze is voorzien van een vaste wastafel, douchecabine, toilet en aansluiting voor wasmachine. De slaapkamer aan de achterzijde van het appartement heeft een afmeting van 3.24 m x 3.18 m. Het gehele appartement met uitzondering van de badkamer is voorzien van een laminaatvloer.

Kortom een fijn appartement met parkeerplaats op een toplocatie!

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per direct;
- Servicekosten parkeerplaats € 55- (verplichte afname)
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, in eerste instantie 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.