Te huur; Unieke woning midden in de historische binnenstad van Amersfoort gelegen modern en keurig onderhouden. Het 2- kamer bovenwoning bevindt zicht op de eerste etage van een kleinschalig complex direct achter winkelstraat de Kamp. Gebouwd in 1999 en recent (2012) voorzien van nieuwe luxe badkamer en separaat toilet. Gedeelde opgang voor 3 woningen, eerste en tevens bovenste etage bevindt zich de voordeur van deze uniek en zeer lichte woning. Door de hoge nok komt u in een zee van ruimte en licht terecht.

Indeling:
Entree, trap, voordeur, Riante woonkamer voorzien van grote zit- en eethoek. In de woonkamer bevindt zich tevens een trap naar de grote slaap vide met erg veel bergruimte en kledingkast. Gesloten moderne strakke keuken voorzien van vaatwasser, 5-pits gasfornuis, koel-vriescombi, oven en afzuigkap. Aparte wasruimte voorzien droger en wasmachine, aangrenzend separaat toilet en luxe badkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1999, volledig geïsoleerd;
- Winkels, centraal station en supermarkt om de hoek;
- Moderne badkamer en toilet.

Algemeen:
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Beschikbaar per 01 april 2021;
- Huurperiode minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden eerste instantie;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt de naam vandaan?
Pothstraat, genoemd naar het Hofje van de Stichting ‘De Armen de Poth’; ws een recente naam.