Comfortabel 3-kamer appartement op zeer gunstige en aantrekkelijke centrumlocatie! Het appartement met een woonoppervlak van ca. 61 m2 is voorzien van twee slaapkamers, moderne keuken en badkamer.

Locatie:
Wonen op deze locatie biedt alle voordelen van het Centrum. Zo treft u het Centraal Station op loopafstand, als ook de historische binnenstad, horecagelegenheden en het onlangs gebouwde Eemplein met Albert Heijn en diverse andere winkels. Ook treft u schuin tegenover de nieuwe Pathé Bioscoop. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf de invalswegen en op loopafstand (4 min.) van het Centraal Station. Door de centrale ligging van Amersfoort is ook de rest van Nederland vlakbij. Hoewel de locatie tegen de binnenstad ligt is het er opvallend rustig, alsof de stad wordt buitengesloten. Op 2 minuten lopen van de gezellige binnenstad heeft u alle voorzieningen van de stad, winkels, restaurants, bioscoop en theater, binnen handbereik.

Luxe keuken in lichte, neutrale kleurstelling. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, oa. afwasmachine

Luxe badkamer voorzien van inloop douche en wastafel, separaat toilet en een aparte afgesloten wasruimte.

Parkeren is ondanks de centrale ligging geen enkel probleem door de eigen garage in de onderbouw en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving voor uzelf en uw gasten.
Gemeenschappelijke fietsenstalling ( geen berging)

Kortom een heerlijke woning die u zo kunt betrekken.

Indeling appartement:
Entree, ruime hal, gang met aan uw rechterzijde toegang tot de slaapkamer I van ca. 8 m2.
Aan uw linkerzijde toegang stook- wasruimte, badkamer voorzien van wastafel, inloopdouche en aparte toilet voorzien van wastafel.
Lichte woonkamer met fraai uitzicht en voorzien van half openkeuken. Toegang tot de loggia.
Algemene informatie:
- Woning wordt kaal verhuurd (zonder vloer, huidige vloer ter overname huidige huurder)
- Gemeenschappelijk fietsenstalling;
- Beschikbaar per 01 februari 2021;
- Huurperiode: onbepaalde-tijd of eerst 24 maanden bepaalde tijd i.o.;
- Servicekosten incl. privé parkeerplaats in de onderbouw € 75,- per maand; (verplichte afname);
- Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
- Geen huisdieren en niet rokers geven de voorkeur;
- Waarborgsom 1 maand huur incl. parken;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Waar komt de naam vandaan?
Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.