Op een fantastische locatie in Amersfoort Zuid ligt dit appartement met groot zonnig dakterras inclusief loungeset waar u heerlijk kunt relaxen, tevens is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Op loopafstand van het centrum en aan de Leusderweg vindt u diverse delicatessezaken, maar ook ambachtelijke slager(s), groenteboeren, Albert Heijn, de Natuurwinkel en nog veel meer om van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten. Ook de historische Amersfoortse binnenstad en het bos van Nimmendor zijn lopend makkelijk te bereiken. Mountainbikers en hardlopers kunnen hun hart ophalen in Landgoed Den Treek.

Het appartement heeft een grote slaapkamer en gezellig ingerichte woonkamer. De keuken heeft een neutrale witte uitstraling en is voorzien van koelkast, gasfornuis, combi-oven. Er is een groot werkblad en de wanden zijn met sfeervolle tegels betegeld. Door de vele ramen is het een heerlijk lichte keuken. Omdat het werkblad ook een bar heeft, is dit een heerlijk plekje om aan te werken of een kop koffie te drinken. De woonkamer is groot genoeg om een loungebank in te plaatsen. Als je de woonkamer binnen komt, voel je direct het "thuiskom gevoel".
De nette wit betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wasmeubel en radiator. De inloopdouche is voorzien van een douchewand en de tegels op de vloer zijn donkergrijs. Vanuit de hal is ook het toilet te bereiken. Heel prettig dat het toilet een aparte ruimte is. De wanden en de vloer van het toilet zijn met dezelfde tegels betegeld als in de badkamer. De wasmachine en droger kunnen in de aparte daarvoor bestemde ruimte geplaatst worden. In deze ruimte is ook bergruimte beschikbaar. Er is een groot dakterras aanwezig wat gedeeltelijk eigendom is. Dit terras ligt beschut in de hoek zodat je hier heerlijk van de zon kunt genieten.

Algemene informatie:
- Berging ca. 4 m2
- parkeren op eigen terrein;
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per direct;
- servicekosten € 25,– p/mmd;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!