GEMEUBILEERDE OF GESTOFFEERDE WONING NABIJ HET CENTRAAL STATION EN DE BINNENSTAD.
Thuiswerkers opgelet! Wonen op loopafstand van de binnenstad en het centraal station? Verschillende winkels, sportclubs en zelfs de bioscoop om de hoek hebben? Wij mogen u dit leuke 2 kamer appartement aanbieden!

Dit appartement is gelegen in het toonaangevende gebouw ‘Fourty5high’ het complex is modern afgewerkt en heeft een luxe uitstraling. Naast een zonnig balkon en inpandige serre beschikt dit appartement ook over een eigen parkeerplaats in de onderbouw.

Entree complex met brievenbussen en intercom met beeldregistratie. Alle deuren zijn voorzien van bewegingssensoren en openen automatisch (rolstoelvriendelijk).

Indeling:
Met de lift of het trappenhuis is de 7e verdieping bereikbaar waar dit appartement zich bevindt. De ruime hal met meterkast geeft toegang tot alle ruimtes. De woonkamer heeft een drietal hoge raampartijen voor lichttoetreding en is voorzien van een laminaat vloer. De keuken is in een lijnopstelling uitgevoerd met een koelkast, kookplaat, afzuigkap, combi oven en een vaatwasser, daarnaast is ook nog een eetbar waar gezellig getafeld kan worden. Vanuit de woonkamer loop je zo het balkon op of ga je naar de afsluitbare loggia waar je nog heerlijk van de zon kan genieten. De slaapkamer heeft een vaste kast met schuifpanelen en glas aan de loggiazijde. De badkamer beschikt over een wastafel, douche en toilet. Daarnaast is er nog een handige wasruimte waarin zich de wasmachine opstelling bevindt.

Op de begane grond bevinden zich 2 vaste fietsplekken in de gezamenlijke fietsenstalling en op -1 is de eigen parkeerplek. Daarnaast is er een sfeervolle binnentuin voor de wooneigenaren; hier kun je vrij gebruik van maken, er zijn diverse zitjes en is een leuke manier om andere bewoners te leren kennen.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per direct;
- De woning kan gemeubileerd opgeleverd worden (€ 150- extra per maand), Enkele meubels kunnen worden weggehaald.;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Eigen parkeerplaats € 75,- (verplichte afname);
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de naam vandaan?
Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend