Welkom bij project Beringstraat! Wil jij graag wonen in een prachtig nieuw appartement vlakbij het centrum van Amersfoort? Zoek dan niet verder want dit is je kans!

Complex: Het complex is voorzien van alle gemakken. 23 appartementen verdeeld over 4 woonlagen. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het complex met privé plekken. Een gemeenschappelijke fietsenberging, ruime entree met plateaulift en een balkon behoren tot de gemakken van dit complex. De woning heeft een praktische indeling en bevind zich op de eerste woonlaag.

Indeling: Ruime entree, meterkast, aparte berging met wasmachine-aansluiting, moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanuit de entree heeft u toegang tot alle vertrekken waaronder ook de living. Lichte en ruime woonkamer met toegang tot de loggia. De vloeren zijn afgewerkt met prachtig vinyl in hout look. Moderne open keuken voorzien van gasfornuis, koelkast, vaatwasser en voldoende kastruimte.

Kenmerken:
- Beschikbaar per 01 maart 2021;
- Huurperiode van minimaal 12 maanden en in eerste instantie maximaal 24 maanden met aansluitend de intentie voor onbepaalde tijd;
- Waarborgsom ter hoogte van 1 maand huur;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Gunning eigenaar;
- Servicekosten per maand zijn inbegrepen;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen.

Bijzonderheden:
- Gebruikersoppervlakte ca. 55,2 m2;
- Moderne vloer;
- Modern en strak afgewerkt;
- Complete keuken en badkamer;
- Het douchescherm is ter overname;
- Goede locatie vlakbij centrum;
- Openslaande deuren / veel lichtinval.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Beringstraat: Vitus Bering, 1680-1741, Deens poolvaarder in Russchische dienst. Voer in 1728 langs de noordkust van Siberië en later via de naar hem genoemde Beringstraat en Beringzee naar de Noordelijke IJszee. Op een tweede tocht, in 1741, ontdekte hij de kust van Alaska en de Aleoeten. Naar hem is ook Beringeiland genoemd

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.