"The place to live" voor iedereen die zich jong voelt en houdt van stijl en sfeer! Op een echte top locatie tegenover het Eemplein bevindt zich Fourty5High (2014) deze 45 meter hoge woontoren staat direct nabij het gezellige stadscentrum van Amersfoort. Supermarkten, winkels, restaurants en de bioscoop zijn op loopafstand bereikbaar. Dit tip top verzorgde 2-kamer appartement bevindt zich op de 3e verdieping met een prachtig uitzicht over de stad. Je kunt er zo in!

Het appartement beschikt onder andere over een ruime woonkamer, moderne keuken, een zonnig balkon en een eigen parkeerplaats. Kom kijken, we laten het je graag zien!

Verdieping 3: De indeling van het appartement is super handig en praktisch: entree/hal, bergkast met opstelling wasmachine/droger en c.v.-ketel, meterkast, ruime en nette slaapkamer met laminaatvloer. Keurige badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en toilet. De heerlijk lichte woonkamer is voorzien van een groot balkon gelegen op het zuidoosten. De moderne keuken heeft een hoekopstelling in lichte kleurstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Het appartement beschikt over een parkeerplaats in de parkeerkelder. Op de begane grond bevindt zich de algemene fietsenberging. Tevens is er te midden van het complex een sfeervolle binnenplaats waar je als bewoner heerlijk kunt genieten van het buitenleven.

Bijzonderheden:
- 2-kamer appartement
- Ligging 3e verdieping
- Groot en zonnig balkon
- Parkeerplaats in de parkeerkelder
- gezamenlijke fietsenberging
- Gezellige en zonnige binnentuin
- Binnenstad, supermarkten, winkels, restaurants, station en bioscoop op loopafstand

Algemene informatie:
- De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd;
- Exclusief nutsvoorzieningen en belastingen;
- Beschikbaar per 01 maart 2021;
- Gunning eigenaar;
- Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden. Voor langere tijd beschikbaar;
- Waarborgsom

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.