3 kamer appartement! ideaal voor de thuiswerkers!
Comfortabel wonen op een steenworp afstand van de gezellige binnenstad, winkels en park Randenbroek. Dat kan bij dit moderne 3-kamer appartement gelegen op de bovenste woonlaag van een modern kleinschalig complex dat is gesitueerd aan een vriendelijk hofje aan de rand van het centrum en in de directe omgeving van het Randenbroekerbos. De charmes van de omgeving en het comfort van de moderne bouw maken dit appartement tot een heerlijke woning waar u met veel plezier kunt wonen.

Indeling:
U komt het huis binnen in de hal, die heel praktisch midden in het appartement ligt. Vanuit de hal zijn alle vertrekken in het appartement te bereiken. Via openslaande glasdeuren kom je binnen in de woonkamer en voel je het meteen; ik ben thuis! De combinatie van de mooie houten vloer en de lichte wanden zorgen voor een huiselijke sfeer. De ruimte is mooi vierkant en daardoor heel ruimtelijk en lekker licht door de vele ramen.

De keuken is modern en door de lichte kasten tijdloos. Er is genoeg ruimte om je keukengerei op te bergen en er is de nodige inbouwapparatuur (waaronder een koel-vriescombinatie uit 2018 en een vaatwasser uit 2017).

Verder beschikt dit appartement over 2 nette slaapkamers en een moderne badkamer. De slaapkamers zijn lekker licht door de grote ramen en de neutrale afwerking. In de badkamer vind je veel comfort met een plafond regendouche, design meubels en -kranen, strakke betegeling in moderne kleurstelling en een aansluiting voor de wasapparatuur. Het eveneens modern uitgevoerde toilet is separaat van de badkamer via de hal te bereiken, wel zo prettig.

Vanuit de woonkamer stap je het gezellige balkon op. Hier geniet je van het prachtige, vrije uitzicht en het lekkere weer!

Doordat het appartement op een hoek ligt én op de bovenste verdieping van dit kleinschalige complex heb je geen last van bovenburen en veel meer lichtinval!

Tot het appartement behoort tevens een separate berging en een overdekte parkeerplaats op de begane grond. Naast de eigen parkeerplaats is er voldoende openbare parkeergelegenheid in de buurt, dus als je visite krijgt, is er altijd wel een parkeerplekje te vinden. Verder heeft het appartement een gunstige ligging t.o.v. CS en uitvalswegen naar de diverse snelwegen. Zoals je ziet, een hele fijne plek om te wonen!

Algemene informatie:
- Woonoppervlakte ca. 60 m2;
- Beschikbaar per april 2021;
- Gunning eigenaar, middels ontmoeting en screening middels creditcheck;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden en inclusief de kastenwand. In overleg kunnen een aantal andere zaken ook blijven staan (eettafel e.d.).

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Van der Glashof: Jan Roelof van der Glas, 1879-1972, Nederlands componist. Werd in 1923 kapelmeester van het Stafmuziekkorps van het vijfde Regiment Infanterie in Amersfoort. Componeerde vele muziekstukken voor harmonie, fanfare, koren en opera. Zijn muziek geniet nationale en internationale bekendheid.