Aan de rand van het historische centrum van Amersfoort bevindt zich dit 2-kamer appartement. Sint janskerkhof is op enkele minuten loopafstand van winkels, restaurants, cafés en terrasjes maar biedt ook de rust voor een aangenaam woonplezier. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen. De woning is heerlijk licht en gedeeltelijk voorzien van dubbelglas. De ruime berging van ca. 10 m2 is vanuit de tuin toegankelijk.

Loopt u mee?
Centrale hal met intercominstallatie. Er is een centrale entree met het trappenhuis en de toegang naar het appartement. De woonkamer is bijzonder licht door 2 grote ramen en tuindeur waarmee u toegang krijgt tot het terras/tuin. De nieuwe luxe open keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur (vaatwasser, magnetron/oven, koelkast, afzuigkap en inductiekookplaat) en grenst aan de woonkamer. De opstelling van de CV-ketel is in een praktische bergkast. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de ruime slaapkamer van 15,5 m2. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachine/drogeraansluiting. Het nieuwe toilet is separaat.

Bijzonderheden:
- Eventueel met prive parkeerplaats te huur op loopafstand, € 75,– / € 100,– per maand afhankelijk welke er nog vrij is;
-Woonoppervlakte: 60 m2 (appartement) + 10 m2 (berging) + 33 m2 terras/tuin;
- Zeer ruime berging grenzend aan woning/tuin. Separate ingang achterom;
- Moderne vloer;
- Modern en strak afgewerkt;
- Complete keuken en badkamer;
- Tuin;

Algemene informatie:
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Beschikbaar per direct;
- Huurperiode: in eerste instantie maximaal 24 maanden en aansluitend onbepaalde tijd bij goed gedrag;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Geen huisdieren niet rokers genieten de voorkeur;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert: Wij hebben het huis op de juiste plek!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Waar komt de naam vandaan?
Deze naam gaat terug op de kapel gewijd aan Sint Jan de Evangelist en Sint Jan de Doper die hier in 1388 werd gebouwd. Bij deze kapel vestigden de Broeders van het Gemene Leven hun St. Jansconvent (1442). Een deel van het Sint Janskerkhof werd in de zeventiende eeuw als veemarkt in gebruik genomen, vandaar de naam Beestenmarkt