In Amersfoort Noord, Zielhorst, bieden wij een leuk drie kamer appartement aan gelegen op de bovenste etage. De woning is gelegen op loopafstand van winkel centrum Emiclaer voor de dagelijkse boodschappen. Tevens is het centrum binnen 15 minuten fietsen te bereiken. Alle overige voorzieningen zoals sportschool, park Schothorst, uitvalswegen en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeven.

Indeling:
Hal met toegang tot het toilet, badkamer, de twee slapers en de woonkamer met open keuken. De woonkamer is heerlijk licht door de grote ramen en gelegen aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. Dit balkon is gelegen op het zuidwesten. Het appartement beschikt over twee slaapkamers die netjes zijn afgewerkt. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Op de begane grond is nog een berging.

Algemene informatie:
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Beschikbaar per 01 maart 2021;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden onbepaalde-tijd;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Geen huisdieren niet rokers genieten de voorkeur;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert: Wij hebben het huis op de juiste plek!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Waar komt de naam vandaan?
Op een xylofoon gelijkend slaginstrument, bestaande uit houten strips van verschillend formaat.