Op een rustige locatie nabij de binnenstad en het Eemplein bieden wij dit leuke twee kamer hoekappartement aan. De woning ligt op loopafstand van het NS station, het centrum, supermarkt en het nieuwe Eemplein. Daarnaast zijn alle overige voorzieningen zoals sportvoorzieningen, bos Bikhoven en uitvalswegen binnen enkele minuten te bereiken. De straat is een doodlopende straat waardoor er geen doorgaand verkeerd rijdt. Entree in de centrale hal met bellentableau met brievenbussen, trappenhuis en liftinstallatie. De eigen entree is gelegen op de derde verdieping. Buiten het gebouw bevindt zich de gemeenschappelijke fietsenberging.
Indeling appartement:

Entree met de meterkast en praktische bergkast met de opstelling van de C.V.-combiketel, mechanische ventilatie unit en de wasmachine-/drogeraansluiting. De V-vormige woonkamer/eetkamer is gelegen aan de voorzijde van het complex en voorzien van een Frans balkon met een harmonica pui en vrij uitzicht. Vanwege de zuidwestelijke ligging kunt u optimaal van de zon genieten. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koel/vriescombinatie en een gaskookplaat. Aan de achterzijde van het appartement treft u de slaapkamer van ca. 8,5 m2. Via de slaapkamer bereikt oude badkamer met douche, wastafel, toilet en radiator. De badkamer is af te sluiten met een schuifdeur.
Parkeren is openbaar en doe je voor de deur.

Algemene informatie:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Per 01 maart 2021 beschikbaar;
– De voorkeur gaat naar een éénpersoonshuishouden;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Geen huisdieren en niet rokers genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert: Wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt de naam vandaan? P
Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.