Leuke 2- kamer appartement op de eerste verdieping met veel ramen en licht gelegen in het bruisende deel van het hippe Soesterkwartier vlakbij het Centraal Station. Op loopafstand bereik je het Eemplein met alle voorzieningen zoals winkels, een bioscoop, de Eemhaven met leuke terrassen & heerlijke restaurants en via de Koppelpoort loop je zo het gezellige centrum in. Kom kijken, we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: via de gezamenlijke entree op de 1e verdieping kom je direct in de hal die toegang geeft tot het toilet en de ruime lichte woonkamer voorzien van strakke witte wanden, plafond en moderne laminaatvloer, tevens open moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur.
Slaapkamer met aangrenzend wasruimte en nieuwe moderne badkamer.
Parkeren kun je achter het complex (afgesloten terrein) en voor je fiets is er een algemene berging.

Algemeen:
- parkeren incl.;
- beschikbaar per direct beschikbaar;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Nutsvoorzieningen middels tussenmeters;
- Gunning eigenaar middels ontmoeting;
- Huurperiode: bepaalde-tijd in eerste instantie;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
- ideale ligging nabij alle voorzieningen;

Wil je je laten verrassen? Maak dan vooral een afspraak, we laten het je graag zien!
Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons +31(0)33-4630950

Waar komt de naam vandaan? Berend Noordewier, 1889-1950, gemeenteraadslid en wethouder van Amersfoort 1931-1943 en 1945-1946, waarnemend burgemeester 1945-1946, vervolgens lid van Gedeputeerde Staten van Utrecht. Door zijn toedoen kwam veel tot stand op het gebied van de volkshuisvesting, m.n. in het Soesterkwartier. Tot in 1951 droeg deze weg respectievelijk de naam Oude Soesterweg en Zonnebloemstraat. Op voorstel van het lokale PvdA-bestuur en de plaatselijke afdeling van het N.V.V. werd in 1951 die naam gewijzigd. De (Oude) Soesterweg omvatte oorspronkelijk behalve de gehele tegenwoordige Noordewierweg ook de Snouckaertlaan, de Brouwersstraat en de Puntenburgerlaan. De aanduiding Oude Soesterweg dateert van na 1815, toen een nieuwe Soesterweg tot stand kwam (zie Soesterweg).