Op een zeer gewilde locatie, op loopafstand van het centrum en centraal station bevindt zich dit goed onderhouden 3 – kamer appartement met ruim balkon. Dit luxe complex beschikt over een gemeenschappelijk plein voor bewoners wat er groen en gezellig uitziet.

Indeling:
begane grond: entree, brievenbussen, lift en trappenhuis naar de etages.

Begane grond: entree hal, twee slaapkamers, separaat toilet met fontein, badkamer met douche en wastafel en een inpandige bergruimte met aansluiting voor wasmachine/ droger. Aansluitend bevindt zich daar de lichte woonkamer grote raampartij. De moderne keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur zoals; gaskookplaat, vaatwasser, koel/ vrieskast, oven en afzuigkap. Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer. Tevens beschikt dit appartement over een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder. Dit appartement is absoluut een bezichtiging waard!

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Er is een gezamenlijke binnentuin;
- Parkeerplaats in de onderbouw;
- Servicekosten € 100,- per maand voor de parkeerplaats;
- Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
- Beschikbaar per 01 maart 2021;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur incl. parkeren;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!