LET OP GEMEUBILEERD EN VOOR MAXIMAAL 6 MAANDEN BESCHIKBAAR!

Wonen op een unieke locatie in de binnenstad van Amersfoort!! Achter een fraaie monumentale gevel aan de Kamp schuilen drie fantastische nieuwbouwappartementen. De appartementen zijn gelegen aan de gezellige winkelroute nabij de Kamper Binnenpoort en de Langestraat en bieden optimaal wooncomfort.

Eigenzinnige Stadswoning met riant dakterras en privé parkeergarage in het oude stadscentrum van Amersfoort. Dit bovenhuis is in 2019/2020 geheel opnieuw gebouwd met behoud van haar authentieke karakter. Een comfortabele woning in het hart van de stad aan een rustige hof. Aan alle kanten heeft u uitzicht op mooie gevels, winkels, en fraaie stadsgezichten.

Indeling:
De woning is gelegen op de begane grond, via het terras komt u middels openslaande deuren in de woonkamer met open keuken binnen. Er is een moderne badkamer met douche, toilet en badkamermeubel.

Let op, meubilering wordt nog geplaatst.

Algemene informatie:
- Beschikbaar per 01 maart 2021;
- De woning wordt gemeubileerd opgeleverd;
- Huurprijs is inclusief 9% BTW;
- Huurperiode maximaal 6 maanden waarmee rekening dient te worden gehouden;
- Energievoorzieningen middels een voorschot € 150,- te voldoen aan de eigenaar;
- Exclusief gemeentelijke belastingen;
- Waarborgsom 1 maand huur incl. voorschot;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.