Heerlijk huis op een fantastische locatie.
Zeer royale en lichte hoekwoning (3 slaapkamers + grote zolderkamer) met zonnige tuin en eigen carport in een rustige, kindvriendelijke wijk. Gebouwd in de tijd dat ruimte – zowel in de woning zelf als in de straat – nog vanzelfsprekend was.

Bij het betreden van de uitgebouwde woonkamer met tuinzicht vallen twee dingen op: veel ruimte en veel licht! De mooie eikenhouten vloerdelen en ramen in de zijgevel versterken het effect.
De grote open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van veel kastruimte en inbouw apparatuur (vaatwasser, combi-magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast). Het verlaagde keukenraam biedt een heerlijke plaats voor ontbijt in de ochtendzon.

In de hal vindt u een betegeld toilet, een royale wandkast waarin ook de meterkast is verwerkt en een ruime garderobe onder de charmante wenteltrap.
Op de 1e verdieping vindt u twee grote slaapkamers, de derde slaapkamer en de badkamer met 2e toilet. Deze etage wordt door de eigenaar voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

Via de vaste trap bereikt u de royale voorzolder met veel bergruimte en de CV-ketel. De lichte, hoge zolderkamer is een fijne, grote ruimte, te gebruiken als hobbyzolder, 4e slaapkamer of voor het opbergen van uw spullen. In de hoge schotten is extra bergruimte gecreëerd.

De tuindeur in de woonkamer geeft toegang tot de heerlijke tuin op het zuiden met twee terrassen, waardoor er voor zowel voor zon- als schaduwliefhebbers altijd een fijne plek te vinden is. Het houten tuinhuis biedt veel extra opbergruimte. De poortdeur leidt naar het naastgelegen straatparkje met een kleine speeltuin. De voorzijde van de woning wordt gemarkeerd door een ruime, overdekte carport en de schuur. Ook de voortuin heeft een terras en biedt plaats voor een heerlijk kopje koffie in de ochtendzon!

Deze fijne gezinswoning is gelegen op een ideale locatie:
• Tussen het historisch stadscentrum en het buiten/natuurgebied Bloeidaal-Schammer (beiden 1,5 km)
• Loopafstand (500m) van basisscholen, supermarkt, sportschool, gezondheidscentrum en stadspark/voormalig Waterwingebied met wandelroutes, water- en natuurspeeltuin, picknickweides en skatepark. Nieuw zwemcomplex Amerena (1 km).
• NS station Amersfoort/Schothorst: 1,5 km (fiets), opritten A28 en A1: 2 km (auto)

Algemeen:
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer, gordijnen);
- Beschikbaar per 15 maart 2021;
- Huurperiode: bepaalde tijd 24 maanden;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Waarborgsom 1 maand;
- Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.