Nicolaas Pienemanstraat 1 E
In een kleinschalig appartementencomplex op levendige locatie nabij de binnenstad van Amersfoort gelegen 2-kamer appartement welke in 2012 volledig is gemoderniseerd en uitermate geschikt voor starters. Het Eemkwartier alsmede het Centraal Station op loopafstand.
Het appartement is gelegen op de 1e verdieping (bovenste) en beschikt over een separate berging in de onderbouw alsmede balkon aan de achterzijde welke is gelegen op het zuidoosten. Tevens beschikt het appartement over een riante bergvliering waar de slaapkamer is gecreëerd middels een vaste trap. Verwarming en warmwater doormiddel van een Remeha combi ketel uit 2012.

Indeling:
Entree/hal met meterkast (voldoende groepen) en toiletruimte met fontein. Vanuit de hal toegang tot de lichte woonkamer met vaste kast en een keurige laminaatvloer welke doorloopt in het gehele appartement. Vanuit de woonkamer toegang tot de bergvliering middels een vaste trap. Op de slaapzolder bevindt zich een dakraam, opstelplaats voor c.v. combiketel alsmede aansluiting voor de wasmachine. Tevens via de woonkamer toegang tot de badkamer welke in 2012 is vernieuwd, betegeld tot het plafond en is voorzien van een inloopdouche met showertower en net wastafelmeubel.
De keuken is gesitueerd aan de achterzijde en is tevens in 2012 vernieuwd met diverse inbouwapparatuur en toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
- Op levendige locatie ruim twee kamerappartement met balkon welke is gelegen op het Zuidoosten.
- Het appartement heeft een eigen berging welke is gelegen in de onderbouw van het appartement.
- Bouwjaar 1977
- C.V. combiketel Remeha 2012
- Woonoppervlak circa 55 m²
- Balkon circa 2 m²
- Inhoud circa 145 m³

Huurders informatie:
- De woning wordt met aanwezige vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 01 maart 2021;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!


Waar komt de straatnaam vandaan?
Nicolaas Pieneman, 1810-1860; Nederlands schilder, geboren in Amersfoort, zoon van de schilder Jan Willem Pieneman, 1779-1853; werd door zijn vader opgeleid. Vermaard portretschilder, maakte verschillende portretten van leden van de koninklijke familie.