Aan wat in vroeger jaren de toegangslaan tot de stad Amersfoort was, is in 1995 een stijlvol appartementengebouw gerealiseerd. De sfeer van de straat is nog steeds statig, de prachtige oude bomen en de stijlvolle gebouwen maken deze straat tot één van de mooiste rondom de binnenstad. Het is geen toegangsweg meer, dus veel autoverkeer is er dan ook niet te vinden. Dit "penthouse" appartement ligt op loopafstand van het NS-station (5 minuten) en op loopafstand van het stadscentrum (minder dan 2 minuten). Ook de uitvalswegen A1 en A28 zijn goed en snel bereikbaar.

Het betreffende appartement is gelegen op de bovenste etage en heeft een royaal terras op het zuidwesten.

Indeling:
Centrale afgesloten entree met videofooninstallatie, trappenhuis met lift naar de derde verdieping; entree, gang naar ruime hal, lichte woonkamer met toegang tot het terras met houten vlonders, de keuken in ruime hoekopstelling is licht van kleurstelling en voorzien van inbouwapparatuur (o.a. oven, koelkast, vaatwasser en keramische kookplaat). Vanuit de hal komt u ook in de andere ruimtes van het appartement. De badkamer is voorzien van een inloop douche, tweede toilet en dubbele wastafel.
Aan de schaduwzijde van het appartement bevinden zich de twee slaapkamers (16 m2 en 7,5 m2). Daarnaast is er nog een berging met wasmachine- en drogeraansluiting en bergruimte. Het gehele appartement is voorzien van een massieve eiken plankenvloer.
In het souterrain is een ruime berging en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage met op afstand bedienbare toegangsdeur.

Kortom: stijlvol en praktisch wonen op loopafstand van de belangrijke voorzieningen en uitermate geschikt voor expats!

Algemene informatie:
• De woning wordt gestoffeerd en deels gemeubileerd opgeleverd. (bank, bed in overleg, bank en bed van de foto’s zijn niet meer aanwezig)
• De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen.
• Servicekosten: € 100,- per maand, incl. prive parkeerplaats in de ondergrondse garage
• Beschikbaar per ca. 01 maart 2021
• Gunning eigenaar
• Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden.
• Waarborgsom één maand huur incl. servicekosten/parkeren

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de naam vandaan? Albert Carel baron Snouckaert van Schauburg, 1763-1841, onderprefect van het arrondissement Amersfoort tijdens de Franse overheersing. Liet 1813 de Kamppoort openen om de Russische kozakken binnen te laten, waarmee voor Amersfoort een einde kwam aan de Franse tijd.
Deze weg maakte oorspronkelijk deel uit van de Soesterweg. Aanvankelijk was Lindenlaan voorgesteld, maar voor Snouckaert werd gekozen op verzoek van de Oudheidkundige Vereniging Flehite.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.