Welkom bij project Beringstraat! Wil jij graag wonen in een prachtig nieuw appartement vlakbij het centrum van Amersfoort? Zoek dan niet verder want dit is je kans!
Complex: Het complex is voorzien van alle gemakken. 23 appartementen verdeeld over 4 woonlagen. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het complex met privé plekken. Een gemeenschappelijke fietsenberging, ruime entree met plateaulift en een balkon behoren tot de gemakken van dit complex.

Het twee kamer appartement bevind zich op de tweede woonlaag.

Indeling: Ruime entree/hal, meterkast, aparte riante berging met wasmachine-aansluiting, moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanuit de entree heeft u toegang tot alle vertrekken waaronder ook de living. Lichte en ruime woonkamer met toegang tot de loggia. De vloeren zijn afgewerkt met prachtig vinyl/pvc in hout look. Moderne open keuken voorzien van gasfornuis, koelkast, vaatwasser en voldoende kastruimte.

Kenmerken:
- Beschikbaar per 1 april 2021
- Huurperiode van minimaal 12 maanden;
- Waarborgsom ter hoogte van 1 maand huur;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Gunning eigenaar;
- Servicekosten per maand zijn inbegrepen;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen.

Bijzonderheden:
- Gebruikersoppervlakte ca. 55,2 m2;
- Moderne vloer;
- Modern en strak afgewerkt;
- Complete keuken en badkamer;
- Douchescherm ter overname van huidige huurder, eventueel nog andere stoffering en kledingkast in overleg;
- Goede locatie vlakbij centrum;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt de naam Beringstraat vandaan? Vitus Bering, 1680-1741, Deens poolvaarder in Russchische dienst. Voer in 1728 langs de noordkust van Siberië en later via de naar hem genoemde Beringstraat en Beringzee naar de Noordelijke IJszee. Op een tweede tocht, in 1741, ontdekte hij de kust van Alaska en de Aleoeten. Naar hem is ook Beringeiland genoemd

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.