Op een perfecte locatie boven het winkelcentrum Neptunusplein bevind zich een nette en lichte studio. Door de grote raampartijen komt er veel licht binnen en is het heerlijk zonnig. Er is een sfeervolle keuken met inbouwverlichting, 4 pits gasfornuis en voldoende opbergkasten/ lades zijn aanwezig. Badkamer is voorzien van toilet, douche en wasmachineaansluiting. De vloer is voorzien van laminaat en in de keuken liggen tegels. Het pand is opgedeeld in 3 woonlagen. U komt binnen in een gemeenschappelijke entree. Op de begane grond bent u de enige bewoner en bevind zich de studio.

Aantrekkelijke ligging, met een paar minuten wandelen bevind u zich in het bruisende stadscentrum van Amersfoort. Het centraal station ligt op fietsafstand. Kortom een leuke, zonnige plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, station, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Levendig en ook rustig is een goede typering voor deze locatie.

Algemeen:
- Beschikbaar per direct voor een éénpersoonhuishouden;
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Woonoppervlakte ca. 25 m2;
- Maandelijks voorschot van € 100,- voor de levering van g/w/l, tv, internet;
- Huurperiode: eerste instantie 24 maanden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl voorschot;
- Geen huisdieren en niet rokers genieten de voorkeur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u aan voor de gratis woningmail.
Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: Neptunusplein: Vernoemd naar de Romeinse god van het water en de zee. De naam is gekozen omdat de omliggende straten zijn vernoemd naar zeevaarders.