STARTERS OPGELET! Super leuk 2-kamerappartement met een eigen parkeerplaats én een geweldige loggia gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex MIDDEN in de stad. Het appartement is volledig instapklaar en keurig afgewerkt – het enige wat je hoeft te doen is je verhuisdozen uit te pakken en dan kan het genieten beginnen.

Een centralere ligging kan haast niet, in het hart van het historische centrum van Amersfoort is dit een absolute TOP locatie. Je hoeft de deur maar uit te lopen en de gezellige terrassen en sfeervolle grachten komen je tegemoet. Op korte afstand vind je winkels, de bioscoop en het theater.

De indeling is als volgt:
De centrale entree op de begane grond beschikt over een liftinstallatie, trappenhuis, toegang tot de bergingen en de parkeergarage. Het appartement is gelegen op de derde verdieping en de voordeur bevindt zich aan het einde van de galerij.

Zodra je het appartement binnenstapt merk je dat hier met veel liefde wordt gewoond. Het appartement is goed onderhouden en keurig afgewerkt. Aan de rechterkant eerst de meterkast, links de garderobe. Loop je door dan vind je aan de linkerkant de slaapkamer – deze biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. Een leuk detail is de brede vensterbank. Tegenover de slaapkamer vind je de badkamer welke in 2020 volledig is vernieuwd (inclusief mechanische ventilatie) en voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche, toilet, designradiator en wasmachineaansluiting. Vervolgens de woonkamer met halfopen keuken. De keuken is voorzien van een 5-pitsgasfornuis, vaatwasser, combi-oven, koelkast en vriezer. De gezellige woonkamer heeft hier ook weer het leuke detail van de brede vensterbanken (leuk voor kussens of een mooie plek voor planten) en er is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een grote eettafel. Bijzonder aan het appartement is de loggia in ronde vorm – een heerlijke plekje buiten, midden in de binnenstad.


Bijzonderheden
- 2-kamerappartement in de binnenstad
- Prachtige locatie met een van de leukste loggia’s
- Goed onderhouden en instapklaar
- 57 m² woonoppervlakte

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 15 maart 2021;
- Servicekosten € 55,- per maand voor de parkeerplaats, verplichte afname;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, in eerste instantie 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.