2-KAMER APPARTEMENT MET BERGING EN PARKEERPLAATS OP IDEALE LOCATIE IN DE AMERSFOORTSE BINNENSTAD, ER WORDT EEN NIEUWE KEUKEN GEPLAATST

Op een fraaie locatie gelegen sfeervol 2-KAMER APPARTEMENT met eigen PARKEERPLAATS op de 2e verdieping in het hartje van de gezellige en historische binnenstad van Amersfoort.

Locatie:
Vanaf dit appartement wandel je via de Grote Sint Jansstraat zo de stad in. Je woont op loopafstand van de gezellige pleinen Hof, Groenmarkt, Appelmarkt en het OLV-plein. Ook gezellige winkeltjes, speciaalzaken, de bioscoop, theater, musea, terrasjes en restaurants zijn vlakbij. De uitvalswegen A1 richting Amsterdam en Apeldoorn en A28 richting Utrecht en Zwolle/Groningen kun je makkelijk bereiken. Ook met het openbaar vervoer zijn er tal van mogelijkheden. Centraler wonen kan bijna niet.

De indeling is als volgt:
Begane grond appartementencomplex:
Centrale afgesloten entree met intercomsysteem, brievenbussen, trappenhuis en liftinstallatie.

Tweede verdieping appartement:
Hal met CV-kast en meterkast. Doorgang tot ruime lichte woonkamer met balkon/loggia. Open keuken met oven en 4-pits gaskookplaat.
Vanuit de hal toegang tot de slaapkamer met eveneens een laminaat vloer. De badkamer is voorzien van een douche, vaste wastafel, toilet en een aansluiting voor de wasmachine.

Parkeerkelder:
Het appartement heeft in de kelder een eigen parkeerplaats en een afgesloten berging.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 01 april 2021;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer/gordijnen);
- Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
- Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 50,- per maand;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. parkeren;
- Gunning eigenaar; (middels ontmoeting).

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.