Aan de rand van het Zocherplantsoen in het historische centrum van Amersfoort bevindt zich dit 2-kamer appartement ( 1 slaapkamer). Sint Janskerkhof is op enkele minuten loopafstand van winkels, restaurants, cafés en terrasjes maar biedt ook de rust voor een aangenaam woonplezier. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen.

De woning is heerlijk licht en voorzien van dubbelglas en moderne keuken. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging en er is een prive parkeerplaats.

INDELING APPARTEMENT:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken van het appartement. Woonkamer aan de achterzijde van het gebouw met uitzicht op de achtergelegen tuinen en balkon op het oosten. Half open keuken in lichte kleurstelling voorzien van afwasmachine met los staand een koelkast en gasfornuis. Hier bevindt zich ook een kast met cv-opstelling. De royale slaapkamer ligt aan de voorzijde van het appartement. De moderne badkamer is voorzien van grote inloopdouche, wastafelmeubel en opstelling voor de wasmachine en droger. Het separate toilet ligt naast de badkamer.

- Beschikbaar per 01 april 2021;
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Huurperiode maximaal 24 maanden eerste instantie;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Eigen parkeerplaats verplichte afname € 55,- per maand;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom 1 maand huur incl. parkeren;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert, wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de naam vandaan? Deze naam gaat terug op de kapel gewijd aan Sint Jan de Evangelist en Sint Jan de Doper die hier in 1388 werd gebouwd. Bij deze kapel vestigden de Broeders van het Gemene Leven hun St. Jansconvent (1442). Een deel van het Sint Janskerkhof werd in de zeventiende eeuw als veemarkt in gebruik genomen, vandaar de naam Beestenmarkt (zie aldaar).


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.