Op steenworp afstand van het historische stadscentrum gelegen ruim 2-kamer appartement op de 1e verdieping met lift, een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein én een berging op de begane grond. Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig en modern complex uit 2004 en ligt in de directe nabijheid van alle stadse voorzieningen en de uitvalswegen (A1 / A28).

Indeling:
Begane grond:
Centrale afgesloten entree met toegang tot het trappenhuis en de lift.

2e verdieping:
Entree, hal, slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en toilet. Lichte en ruime woonkamer met laminaatvloer. Standaard zijn deze appartementen voorzien van een kleine loggia. Deze is door de huidige eigenaar verwijderd waardoor er aanzienlijk meer ruimte is in de woonkamer. Halfopen keuken met inbouw apparatuur. Inloopkast met HR combiketel en wasmachineaansluiting. De ruime slaapkamer van 12 m2 is gelegen aan de voorzijde van de galerij.

Algemeen:
Gezonde en actieve VvE. Een heerlijk licht appartement in een kleinschalig appartementencomplex gelegen op een levendig punt op loopafstand van de binnenstad, winkels en openbaar vervoer! Het appartement is goed onderhouden en geheel voorzien van stuukwanden en een nette laminaatvloer. De netto vloeroppervlakte bedraagt 62 m2.


ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per direct;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer/gordijnen);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, onbepaalde tijd;
- Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 50,- per maand;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl parkeren;
- Gunning eigenaar; (middels ontmoeting).

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB:Sem Dresden, 1881-1957, Nederlands componist, dirigent, pedagoog en muziekcriticus. Richtte 1914 de Nederlandse Madrigaalvereniging op; sinds 1919 verbonden aan het Amsterdamse conservatorium, eerst als hoofdleraar compositie, vanaf 1924 als directeur; vervolgens 1937-1949 directeur van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, met een onderbreking tijdens de Duitse bezetting.