Op een fantastische locatie in Amersfoort Zuid ligt dit zeer luxe appartement met groot zonnig dakterras waar u heerlijk kunt relaxen, tevens is er een parkeerplaats op eigen terrein. Op loopafstand van het centrum en aan de Leusderweg vindt u diverse delicatessezaken, maar ook ambachtelijke slager(s), groenteboeren, Albert Heijn, de Natuurwinkel en nog veel meer om van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten. Ook de historische Amersfoortse binnenstad en het bos van Nimmendor zijn lopend makkelijk te bereiken. Mountainbikers en hardlopers kunnen hun hart ophalen in Landgoed Den Treek.

Het appartement heeft twee woonlagen:
De eerste woonlaag beschikt over een heerlijk terras van ca. 22 m2, riante hal ca. 7m2 met voldoende ruimte voor het plaatsen van een kledingkast, ruim toilet, prima slaapkamer van ca. 8,5m2 , moderne badkamer voorzien van wastafel en douche.

Op de tweede woonlaag is de living gelegen voorzien van open luxe keuken, totaal ca. 27m2.

Gehele woning wordt voorzien van PVC vloer in combinatie met vloerverwarming, strak geschilderde wanden en houtwerk.

Wil jij wonen nabij de gezellige binnenstad én in een nieuwe woning waar alles tip top afgewerkt is? Bel gerust voor een afspraak, wij laten het je graag zien

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 01 april 2021;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
- Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
- Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 55,– per maand;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur (inclusief parkeerplaats);
- Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de naam vandaan?Leusderweg loopt van Prinses Julianaplein naar Leusden (Leusderhei); via de Doornseweg naar Doorn; uiteindelijk naar Arnhem. Loopt wat hoger (t.o.v NAP) dan de Arnhemseweg. Wordt in 1388 als ‘Loesderwech’ genoemd.straatnaam vandaan?