De foto’s zijn van een soort gelijke woning nr. 53 in hetzelfde complex!

Van een schoolgebouw naar een wooncomplex van 18 appartementen. Dit bijzondere project maakt het helemaal waar. In de sfeervolle wijk Soesterkwartier stond tot 2013 een kinderdagverblijf genaamd "de larix" en speelde de kinderen hier dagelijks rond. Vandaag de dag is het omgetoverd tot een gezellig en fantastisch wooncomplex bestaande uit 18 appartementen. Elke woning is bijzonder en uniek in zijn soort. De woningen zijn 40m2, perfect voor éénpersoonshuishoudens.

Het complex is gelegen in een straat nabij de gezellige binnenstad van Amersfoort, het Eemkwartier en het Centraal Station. Winkels, scholen en (sport) voorzieningen zijn in de buurt evenals het Bos Birkhoven, Dierenpark en het Bosbad. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar diverse snelwegen. Parkeren is geregeld en kan op eigen terrein. Gezamenlijke fietsenberging is aanwezig.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
Entree, lichte woonkamer met open moderne keuken voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer bereikt u middels openslaande deur de tuin. Frisse badkamer voorzien van toilet en een douche. Via een trap bereikt u een grote slaap vliering.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1967;
- Woonoppervlakte ca. 45m2;
- Modern en strak afgewerkt;
- Nabij winkels, scholen en het Centraal Station.

Algemeen:
- Beschikbaar per direct;
- Woning is geschikt voor 1 persoon en wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden;
- Maandelijkse voorschot van € 95,- voor gas/water/elektra/tv en internet middels tussen meters;
- Servicekosten € 25,- per maand;
- Eenmalige router aanschaf tv en internet € 125,-;
- Exclusief gemeentelijke belastingen;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Waarborgsom 1 maand huur incl. voorschot en servicekosten;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Wij hebben het huis op de juiste plek!