Dit heerlijke twee appartement is in het hartje van het historische stadscentrum van Amersfoort gelegen, een unieke en mooie plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en de indeling is als volgt:
Entree, meterkast en bergkast met cv-ketel, ruime slaapkamer, nette badkamer met douche vaste wastafel en wasmachine aansluiting, separaat toilet. Lichte woonkamer en een open keuken in hoekopstelling met een vaste kast.

kortom: een bijzondere rustige plek in het historische stadscentrum.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per direct;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, in eerste instantie 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Waar komt de straatnaam vandaag? Deze straat werd aanvankelijk Goetscalcstraat genoemd, zeer waarschijnlijk naar Everaet Goetscalc die hier aan de Langestraat in 1369 een huis met erf bezat. De naam Valkestraat verdrong de oorspronkelijk naam vanaf de tweede helft van de zeventiende eeuw en verwijst naar herberg De Vergulde Valk die hier te vinden was.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl