Wonen op een toplocatie!
Dit praktisch ingerichte appartement is gelegen aan het Piet Mondriaanplein in het appartementencomplex Amerforte 2. Door middel van trap of lift bereik je de vierde verdieping van het gebouw. Dit appartement is gelegen op de ‘hoek’. Een voordeel hiervan zijn de extra raampartijen in de woonkamer. Door de lichte en neutrale afwerking kan je hier direct intrekken.

Indeling:
Begane grond:
Entree vanaf het Piet Mondriaanplein. Bellenplateau met brievenbussen. Lift of trappenhuis naar de vierde verdieping!

Het appartement:
Entree hal met links een praktische bergkast met opstelplaats voor wasapparatuur en CV opstelling. Rechts de meterkast met voldoende groepen. Toegang tot de woonkamer met open keuken. De ronding van het gebouw is terug te zien in de woonkamer, dit maakt alles minder recht-toe-recht-aan. De keuken is voorzien van inbouw apparatuur zoals 4-pits gaskookplaat, combi oven en koel/vries combinatie. Badkamer met douche cabine, wastafelmeubel en toilet. Slaapkamer van bijna 10 m2 met voldoende ruimte voor bed en kledingkast.

Berging:
Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een afgesloten berging met plaats voor enkele fietsen en opslag.

Tuin:
Achter het appartementengebouw is de gemeenschappelijke afgesloten tuin te vinden, op het zuiden georiënteerd.
De tuin is recent opnieuw ingericht met picknick tafels en groen.

Bijzonderheden:
- licht en neutraal afgewerkt appartement;
- gelegen op de hoek;
- veel daglicht;
- nette keuken & badkamer uit 2011
- VVE bijdrage huurder inbegrepen in de huur;
- toplocatie dichtbij centrum, station etc.
- professioneel gelegde laminaatvloer in het hele appartement
- woonoppervlakte circa 44 m2

Algemeen:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Beschikbaar per direct
– Huurperiode: minimaal 12 maanden en 24 maanden in eerste instantie;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Energievoorzieningen op eigen naam;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur gunning eigenaar;

Locatie:
Het appartementencomplex ligt direct tegenover het centraal station van Amersfoort. Station Amersfoort is het belangrijkste spoorwegstation in Amersfoort en een belangrijk knooppunt tussen de Randstad en Noord- en Oost-Nederland. De bereikbaarheid van de woningen per trein is daarmee uitstekend. Binnen 35 minuten sta je bijvoorbeeld in het centrum van Amsterdam. Winkelen in Utrecht: slechts 15 minuten met de trein.

Ideaal is de centrale ligging. Het appartement bevindt zich namelijk op loopafstand van diverse supermarkten, restaurants, het historische centrum van Amersfoort en het Eemplein met al haar voorzieningen. (Media Markt, Pathe bioscoop, Albert Heijn, bibliotheek enz.) Ben je een natuurliefhebber? Het Birkhoven bos en de Bokkeduinen bevinden zich op slechts 5 minuten fietsafstand.

Kortom een veelzijdige woonplek, ideaal voor forenzen! Een plek voor iedereen die sfeer, gezelligheid en rust in een stedelijke omgeving met een hoog voorzieningsniveau en uitstekende verbindingen weet te waarderen.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!