Zoekt u een appartement met een perfecte ligging dichtbij NS-station Amersfoort, de historische binnenstad en ben je ook gesteld op je welverdiende rust? Maak dan snel een afspraak om dit appartement te bekijken!

Wonen in de nieuwe stadswijk van Amersfoort biedt de perfecte mix tussen stad en groen. In het stationsgebied woont u heerlijk centraal!

Dit 2-kamerappartement ligt op de vierde en bovenste verdieping van het complex. Vanuit het appartement heb je panoramisch uitzicht op het Amersfoortse station en de binnentuinen van de omliggende bebouwing. In de onderbouw bevindt zich de berging en de eigen, afgesloten parkeerplaats. Bouwjaar 2010. Netto gebruiksoppervlakte 65 m2.

Indeling: centrale entree met intercom, lift en trappenhuis. Eigen entree/hal, meterkast, , lichte privacyvolle slaapkamer. moderne badkamer welke is voorzien van wastafel, inloopdouche en toilet. Aparte wasruimte voor wasmachine en droger. Toegang tot de sfeervolle woonkamer met hoge raampartijen en Frans balkon. Moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koel-vriescombinatie, inductie kookplaat, combi oven/magnetron en vaatwasser. De woonkamer heeft zonwerende screens en het hele appartement is voorzien van vloerverwarming– en koeling.

Bijzonderheden:
- eigen afgesloten parkeerplaats
- praktisch ingedeelde woning
- ideale ligging tegenover Amersfoort CS en binnenstad; perfect voor forenzen!

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 01 april 2021;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
- Huurperiode: eerste instantie 24 maanden;
- Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 55,- per maand;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
- Gunning eigenaar; (middels ontmoeting indien van toepassing)

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.