Wonen in de Banckertstraat? De woning is eind 2019 volledig omgebouwd naar 3 appartementen. Gelegen op loopafstand van de binnenstad, Theater de Flint, speeltuin, basisscholen, winkelcentrum openbaar vervoer, centraal station en nabij uitvalswegen (A1, A28).

Indeling:
Ruime gezamenlijke entree en de trapkast voorzien van wasmachine. Trap naar boven naar de 2e verdieping.
Zolder via deur bereikbaar met vaste trap. Ruime zolderverdieping met overloop (CV ketel), ruime slaapkamer met diverse (dak)ramen. Riante lichte woonkamer voorzien van lichtgrijze laminaatvloer nieuwe moderne L-vormige keuken voorzien van fornuis, vaatwasmachine, koelkast met vriesvak en afzuigklap. Moderne badkamer voorzien van douche, toilet, design radiator en wastafel.

Algemeen:
- De woning wordt gestoffeerd (vloer);
- Beschikbaar per 01 mei 2021;
- Beschikbaar voor éénpersoonshuishouden;
- Maandelijkse voorschot voorschot g/w/e en gebruik wasmachine € 110,00;
- Eigen kabel aansluiting voor tv/internet;
- Exclusief gemeenlijke belastingen;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden eerste instantie;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand inclusief voorschot;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!
Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Adriaan Banckert, 1616-1684, Zeeuws vlootvoogd; nam in 1628 onder Piet Hein als luitenant-generaal deel aan het buitmaken van de zilvervloot.