Wonen binnen de historische stadsmuren van Amersfoort met een spectaculair uitzicht? Grijp je kans!

In één van de mooiste straatjes van Amersfoort ligt dit, op de 2e verdieping gelegen, appartement met prachtig uitzicht op zowel de Onze Lieve Vrouwentoren alsook de St. Joriskerk. Het appartement heeft 1 slaapkamer, een balkon, een hele ruime berging. Hou jij van de sfeer in de binnenstad en leuk contact met je buren?

Via de centrale hal van dit kleinschalige complex ( 6 appartementen) betreed je via het trappenhuis de woning op de 2e verdieping. Bij binnenkomst tref je de hal met intercom en garderobe en van hieruit heb je toegang tot alle vertrekken. De gezellige woonkamer beschikt over veel daglichttoetreding en is met een uitzicht over de oude daken van de omliggende stadswoningen bijzonder sfeervol. De woonkamer is, net als de rest van het appartement, afgewerkt met een nette laminaatvloer en een lichte wandafwerking. De vernieuwde, open keuken (2020) is uitgevoerd met een alle nodige apparatuur. In de hal naast woonkamer tref je een ruime bergkast waar ook de wasmachineaansluiting en cv-ketel geplaatst is.
De badkamer beschikt over een een douche, radiator en wastafelmeubel met spiegel. Het toilet met fonteintje bevindt zich separaat in de hal.
De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en heeft voldoende ruimte. Vanaf hier heb je een spectaculair uitzicht op de Onze Lieve Vrouwentoren.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon vluchttrap. Het balkon wordt gedeeld met de buren op 16B.

In de onderbouw van het complex heb je een grote berging van maar liefst 12m² en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 01 april 2021;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer en raambekleding);
- Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
- Mogelijkheid tot het verkrijgen van een parkeervergunning;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
- Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.