Amsterdams wonen met parkeren en riante tuin van 25m2 diep in Amersfoort? Hier kan het!
Volgens velen kan wonen in Amersfoort niet veel leuker dan aan de geliefde Schimmelpenninckstraat. Het is een bijzonder sfeervolle straat, op loopafstand van het oude stadscentrum met alle culturele voorzieningen en wekelijkse markten, maar ook direct bij de Eemhaven met tal van restaurants, het stadsstrand en Amersfoorts mooiste monument "De Koppelpoort". Een volumineus begane grond appartement als dit komt niet vaak te huur, dus grijp je kans!

De indeling is als volgt: gezamenlijke entree, hal, voordeur appartement, hal, toiletruimte met vrij hangend closet, toegang tot de kelder, zeer royale open keuken voorzien van apparatuur van ca, 32m2, lichte woonkamer van ca. 26m2 en met glazen dak en openslaande deuren naar de heerlijke tuin. Aangrenzend bevindt zich de nieuwe badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel. Aan de voorzijde van het pand riante slaapkamer van ruim 20m2.
Tuin is voorzien van garage met mogelijk om te parkeren.
Gehele woning is voorzien van houtenvloer.


ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 1 april;
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Huurperiode: bepaalde-tijd 24 maanden;
- Eigen parkeergarage;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Energie te voldoen aan eigenaar op basis van m2, ca. 150 euro per maand;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
- Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor!
Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

WAAR KOMT DE NAAM SCHIMMELPENNINCK VANDAAN?
Mr. Franciscus David graaf Schimmelpenninck, 1854-1924; was burgemeester van Amersfoort 1891-1899, lid van Provinciale Staten 1891-1905, lid van Gedeputeerde Staten 1899-1905 en commissaris van de Koningin van Utrecht 1905-1914.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.