Aan de Leusderweg in Amersfoort, aan de rand van de stad, stond tot 2002 het markante gebouw van het beroemde café Oranjeboom, bekend als de boom in het Leusderkwartier. Dat was het café van het grote en kleine verhaal aan de tap, de plek waar, tientallen jaren lang, vol concentratie gebiljart en gebridged werd en waar de kandidaten voor het rij-examen met trillende hand hun kopje koffie ledigden, voor het zover was.

De Oranjeboom ligt centraal en op een paar minuten lopen van de historische binnenstad van Amersfoort. Inspirerende winkels, eten & drinken, interieur en design vormen de basis voor lifestyle. Er is altijd iets te beleven. Bestaat er voor jou een betere plek om te wonen? Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 45 m².

De keuken is een modern en complete uitgevoerd in grijze uitvoering, combi oven/magnetron, afzuigkap , kookplaat, koelkast en vaatwasser. De badkamer is betegeld tot plafondhoogte en is voorzien van modern sanitair compleet met hangend toilet, wasmeubel, luxe kranen en een glazen douchewand.

Bijzonderheden:
• Prachtige ligging op loopafstand van het centrum en centraal station;
• Lage energielasten;
• Servicekosten gebouw gebruiker/huurder zijn inbegrepen.

Let op oudere foto’s!

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 15 mei 2021;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 35,- per maand;
- De voorkeur gaat naar een eenpersoonshuishouden;
- Huurperiode: bepaalde tijd, maximaal 24 maanden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand incl. parkeren;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Deze weg voert al van oudsher van Amersfoort naar (Oud) Leusden; in de bronnen komt de naam voor het eerst voor in 1388. Het gedeelte van de weg ongeveer vanaf de tegenwoordige Verhoevenstraat, behoorde tot in 1917 tot het grondgebied van Leusden en droeg toen de naam Amersfoortscheweg.