Midden in het centrum van Amersfoort op een geweldige plek met een heerlijk zonnig privé balkon. Onzelfstandige woonruimte van ca. 21 m2 voorzien van eigen keuken.
Twee badkamers, twee wc’s en de wasmachine worden gedeeld met uw medebewoners. Dit is uw kans!

Bijzonderheden:
- Riant zonnig balkon op het zuiden
- Gunning eigenaar
- Bij voorkeur een werkende persoon (niet rokend, geen huisdieren);
- huur is inclusief belastingen, tv/internet aansluiting en voorschot gas/water/elektra.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 06 april 2021;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- De kamer is beschikbaar voor een eenpersoonshuishouden;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Huurprijs is incl. de vergoeding g/w/e tv en internet;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Kamp, de naam van straat en poorten heeft niet, zoals men wel hoort, de betekenis van ‘weg naar Kampen’; de eerste belangrijke stad op deze weg is immers Deventer; in 1388 komt het woord ‘coecamp’ voor [Rootselaar, 1878, I-425]; K komt van Lat. campus, dit betekent ‘omheind terrein’; uit de oude naam blijkt dat er vee gehouden werd; de straat is naar het aanliggende terrein genoemd. Waarschijnlijk is het een pre-stedelijk toponiem (Namen). De Kamperbinnenpoort heet dan ook in 1381 Viepoort. [H. Poots in DSA 21-11-1984].