Welkom bij project Beringstraat! Wil jij graag wonen in een prachtig appartement vlakbij het centrum van Amersfoort? Zoek dan niet verder want dit is je kans!

Complex: Het complex is voorzien van alle gemakken. 23 appartementen verdeeld over 4 woonlagen. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het complex met privé plekken. Een gemeenschappelijke fietsenberging, ruime entree met plateaulift en een balkon behoren tot de gemakken van dit complex. De woning heeft een praktische indeling en bevind zich op de eerste woonlaag.

Indeling: Ruime entree, meterkast, aparte berging met wasmachine-aansluiting, moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanuit de entree heeft u toegang tot alle vertrekken waaronder ook de living. Lichte en ruime woonkamer met toegang tot de loggia. De vloeren zijn afgewerkt met prachtig vinyl in hout look. Moderne open keuken voorzien van gasfornuis, koelkast, vaatwasser en voldoende kastruimte.

Bijzonderheden:
- Gebruikersoppervlakte ca. 55,2 m2;
- Moderne vloer;
- Modern en strak afgewerkt;
- Complete keuken en badkamer;
- Goede locatie vlakbij centrum;
- Openslaande deuren / veel lichtinval.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 01 april 2021;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Eigen parkeerplaats in de onderbouw;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
NB: Beringstraat: Vitus Bering, 1680-1741, Deens poolvaarder in Russchische dienst. Voer in 1728 langs de noordkust van Siberië en later via de naar hem genoemde Beringstraat en Beringzee naar de Noordelijke IJszee. Op een tweede tocht, in 1741, ontdekte hij de kust van Alaska en de Aleoeten. Naar hem is ook Beringeiland genoemd.