In hartje centrum gelegen, volledig gerenoveerd van onder tot boven met een zeer riante badkamer en heerlijk vloerverwarming!

Indeling:
Begane grond: voordeur, woonkamer ca. 40m2 voorzien van granito vloer met vloerverwarming, open nieuwe moderne keuken. Berging van ca. 3 m2. Slaapkamer aan de achterzijde van het pand van ca. 9m2 en nieuwe ruime badkamer tevens bevindt zich aan de achterzijde nog een nooduitgang. Alle wanden zijn voorzien van strak stucwerk en wit geschilderd.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 03 mei 2021;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Maandelijkse voorschot t.b.v. gas/water en elektra € 90,-;
- Exclusief tv, internet en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.