VOLLEDIG GEMEUBILEERDE WONING!

Fraai gemeubileerd 2 kamer appartement tussen het station en het centrum in!
Comfortabel en luxe 2-kamer appartement op zeer gunstige en aantrekkelijke centrumlocatie! Dit appartement gelegen op de 11de etage met een woonoppervlak van ca. 60 m2 en wordt komende maand volledig modern ingericht en voorzien van nieuwe inventaris.

Locatie:
Wonen op deze locatie biedt alle voordelen van het Centrum. Zo treft u het Centraal Station op 4 minuten loopafstand, als ook de historische binnenstad, horecagelegenheden en het onlangs gebouwde Eemplein met Albert Heijn en diverse andere winkels. Ook treft u schuin tegenover de nieuwe Pathé Bioscoop aan.

Parkeren is ondanks de centrale ligging geen enkel probleem door de eigen garage en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving voor uzelf en uw gasten.

Luxe keuken in lichte, neutrale kleurstelling. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten een combi- magnetron, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

Betegelde badkamer voorzien van vloerverwarming en inloop douche, glaswand, wastafel met spiegel, toilet en een aparte afgesloten wasruimte.

Indeling appartement:
Entree, hal, gang met aan uw linkerzijde toegang tot de wasruimte, vervolgens de slaapkamer van ca. 18m2 met fraai uitzicht en aangrenzend de moderne badkamer.
Lichte woonkamer tevens met wederom fraai uitzicht van ca. 25 m2 en met een open keuken.
Aangrenzend aan de woonkamer deur naar het riante open balkon met zicht op de stad, wat wenst u nog meer? Tevens bevindt zich grenzend aan het balkon en woonkamer een extra werkkamer.

Algemene informatie:
- Beschikbaar per 03 mei 2021;
- Volledig gemeubileerde woning;
- Eigen parkeerplaats in de onderbouw;
- Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder
- Servicekosten gebruiker incl. privé parkeerplaats € 55,–
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Geen huisdieren en niet rokend genieten de voorkeur;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten.
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het aanbod voordat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB. Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend