Lichte en goed onderhouden 4-kamer maisonnette woning met ruime woonkamer, nette badkamer voorzien van o.a. ligbad en een eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw.

Kenmerkend voor deze woning is de ligging in het blok, die uitzonderlijk vrij uitzicht biedt aan de voorzijde. De Stadstuin kenmerkt zich door het vele groen in de gemeenschappelijke tuinen, welke parkachtig zijn aangelegd en voorzien zijn van diverse speelvoorzieningen, waterpartijen en dergelijke. Bovendien is de woning zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A1 en A28, het winkelcentrum Nieuwland en het openbaar vervoer. De bushalte is slechts een paar minuten lopen

Indeling:
Voordeur, hal, meterkast, met aangrenzend grote slaap- annex werkkamer van circa 15 m2. voorzien van inbouwkast. Separaat toilet met fonteintje en badkamer. Trap naar de eerste verdieping: Ruime lichte woonkamer van ca. 30m2. Vanuit de kamer is mooi zicht over de Stadstuin. Halfopen keuken in L-opstelling met moderne inrichting en lichte kleurstellingen Trap naar de tweede verdieping: Twee slaapkamers waarvan beiden toegang bieden naar het zonnige dakterras gelegen op het westen (middag- en avondzon). Nette badkamer voorzien van douchecabine, wastafel en een tweede toilet.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 1 mei;
- De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden onbepaalde-tijd;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Woningdelers zijn bespreekbaar mits voldoening financiële gegevens;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
- Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.


Waar komt de straatnaam vandaan? Karper: Ook schubkarper of boerenkarper genoemd; algemene zoetwatervis uit de familie van de Karpers. De karper wordt 75-120 cm lang. Deze vis stamt oorspronkelijk uit Centraal-Azië en heeft zich op natuurlijke wijze vanuit China naar het westen tot aan de Donau verspreid. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.