Te huur in Vathorst! Deze efficiënt ingedeelde en goed onderhouden tussenwoning ligt in de jongste wijk van Amersfoortse. Aan de voorzijde heeft de woning een fraai uitzicht op de oude houtwallen. De woning met vijf kamers ligt aan een “groene” laan in een kindvriendelijke omgeving met een speelterrein in de directe nabijheid.

De indeling is als volgt:
Lichte hal met meterkast, toiletruimte en trapkast. Tuingerichte woonkamer met een laminaatvloer, raampartijen tot aan de grond en met toegang tot de besloten en zeer zonnig gelegen achtertuin.
De moderne keuken uit 2019 is voorzien van inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 in grootte variërende slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook deze verdieping is geheel voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Overloop met wasmachineaansluiting, mechanisch ventilatie unit en cv-opstelling. Twee slaapkamers waarvan één kamer met dakkapel.

Tuin:
De achtertuin is op het zuiden gesitueerd en beschikt over een vrijstaande houten berging met elektra. De tuin is via een achterom toegankelijk. Door de optimale zonligging kan er volop van de tuin en de zon genoten worden.

Kortom een sfeervolle en goed onderhouden woning met een heerlijke zonnige tuin, op een ideale en groene locatie.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 1 juli 2021;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: bepaalde tijd max 24 maanden in overleg;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
- Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt de straatnaam vandaan? Polder gelegen ten noordoosten van Bodegraven in Zuid-Holland.