Deze riante maisonnette beschikt over een aantal fraaie vertrekken. Aan beide zijden heeft een prachtig uitzicht op het volwassen groen en een van de mooiste woonkwartieren van Amersfoort, de "Amersfoortse Berg".

Naast de woonkamer op de tweede etage van het complex bevinden zich de gesloten keuken en een slaapkamer annex studeerkamer met balkon op het zuiden, een eenvoudige badkamer voorzien van inloop douche en wastafel en een separaat toilet. Op de twee woonlaag gelegen op de derde etage treft u nog twee royale slaapkamers en een zeer ruime overloop. Achter een van de inbouwkasten heeft u nog een zee aan bergruimte.

De ligging ten opzichte van station, uitvalswegen en stadscentrum zijn zonder meer gunstig te noemen. Uw wandelt op uw gemak naar het station en als u met uw auto het "bos" uitrijdt zit u zo op de A-28. Dankzij de bouwwijze en ruime grasvelden aan de voor en achterzijde is de hoek-appartement zonder meer uniek te noemen.

Bijzonderheden:
- nieuwe centrale verwarming incl. HR CV 2013
- nabij uitvalswegen
- Parkeren voor de deur.

Algemeen:
- Beschikbaar per 01 juli 2021;
- Huurperiode: in overleg voor langere periode, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden;
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!
Waar komt de straatnaam vandaan? Marie Willem Frederik Treub, 1858-1931, Nederlands econoom en liberaal staatsman; Tweede Kamerlid 1904-1913 en 1918-1921; minister van Landbouw, Handel en Nijverheid 1913-1914, minister van Financiën 1914-1916 en 1917-1918.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend